Ard Vissers Verkeersschool in Blitterswijck

Autorijscholen

Ard Vissers Verkeersschool

Beschrijving

Fijn dat je belangstelling hebt voor het volgen van een rij-opleiding bij Verkeersschool Ard Vissers.

Doordat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het geven van verkeersonderwijs, ben je bij ons verzekerd van kwalitatief hoogstaande, maar ook prettige rijlessen. Al velen in de omgeving rijden rond in het verkeer dankzij rijlessen van Ard Vissers.

Als je je nu aanmeldt voor een rij-opleiding, krijg je het eerste uur rijles gratis !!

Op onze website vind je informatie over onze praktijk- en theorielessen en ook over de 2ToDrive, de proef Begeleid Rijden waarmee je zodra je 16,5 jaar bent mag beginnen met het nemen van rijlessen.

Je rij-opleiding voor het autorijbewijs bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden door ons uiteraard verzorgd.

Wij bieden autorijlessen aan volgens de modernste methoden. Je vorderingen worden elke les besproken, maar ook bijgehouden op een persoonlijke leskaart, zodat altijd duidelijk is wat de status is van je rijopleiding.

Eén rijles duurt tenminste 1 uur, maar langer is ook mogelijk, bijvoorbeeld 1,5 of 2 uur. Wil je heel erg snel je rijbewijs halen, dan is een spoedopleiding mogelijk. Hierbij les je veelvuldig gedurende een korte periode. Bij alle vormen hangt de exacte planning af van je persoonlijke wensen. Dit wordt in onderling overleg afgestemd.

Je kunt zelf aangeven waar je je rijles wilt starten en eindigen. Thuis, op school, op het NS-station, op je werk, jij mag het zeggen. Zolang het maar binnen redelijke afstand van Venlo is. Ook dit stemmen we samen af.

Aan de hand van enkele rijlessen wordt een inschatting gemaakt van het aantal uren les dat je waarschijnlijk nodig zult hebben om de rij-vaardigheden onder de knie te krijgen, zodat je het rij-examen af kunt leggen. Dit is uiteraard een richtlijn die gedurende de opleiding bijgesteld kan worden.

Op ongeveer 3/4 van je rij-opleiding kun je een TussenTijdseToets (TTT) doen.

Overige informatie

Diensten

  • Spoedopleiding,
  • Theorieles,
  • Tussentijdse toets

Merk lesauto

  • Renault

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst