Invorderingsbedrijf BV in Amsterdam

Incassobureau

  Herengracht 282, 1016BX, Amsterdam

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

62 Reviews

Invorderingsbedrijf BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor incassobureau in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik heb dus ook een prima ervaring met ze. Huur geld terug weten te krijgen, jeej.

  1 / 10/ 5

  Waardeloos bedrijf. Doet geen moeite om te incasseren van debiteuren maar wel van opdrachtgevers. Enorm hoge kosten. Alle positieve reviews hieronder zijn nep.

  1 / 10/ 5

  Dit is een virtueel bedrijf. Probeer ze maar eens te spreken te krijgen op dit vestigingsadres. Het is een onderdeel van Invorderingsbedrijf Den Haag. Als je op internet kijkt dan zie je wie ze zijn en wat ze doen als je ze een opdracht verstrekt. Je komt dan alleen tegen hoge kosten van ze af en ze hebben niet heel erg veel gedaan om jouw vordering binnen te halen. Een jaarabonnement bij hun levert je geen vermindering van kosten op. Die kosten komen er gewoon bovenop. Ze blijven maar facturen sturen. Pas dus op. Ze zijn geen lid van het NVI. Dus daar klagen, gaat je niet helpen.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf is een brievenbusfirma van het Invorderingsbedrijf Den Haag. Positieve reviews zijn heel dubieus. Kijk op Radar, Kassa, Klacht of Higher Level voor de echte ervaringen. Dit bedrijf daagt voornamelijk hun opdrachtgevers voor het kantongerecht. De incassokosten zijn vaak hoger dan de oorspronkelijk ingediende vorderingen. Dit bedrijf is geen lid van NVI. Lees de Algemene en Productvoorwaarden goed door!

  5 / 10/ 5

  Mijn moeder had mij gewezen op dit bedrijf. Daar ben ik ook mee in zee gegaan. We zijn samen gaan incasseren. Echt goed gelukt.

  1 / 10/ 5

  Ga niet in zee met het “Invorderingsbedrijf” dit bedrijf heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam,Groningen en Rotterdam. Dit bedrijf is ook geen lid van de NVI (Nederlandse vereniging van Gecertificeerde Incasso-Ondernemingen) Als bedrijf hebben wij ze benaderd voor het innen van betalingen in Israël. Wij hebben aangegeven dat het 2 complexe zaken betrof maar volgens het invorderingsbedrijf was het geen enkel probleem en heeft hun juridische afdeling de opdracht goedgekeurd. Na betaling van € 600,00 gingen ze op 22 jan. aan de slag! Na een maand geprobeerd om contact op te nemen. Tot onze verbazing is er niets gedaan en kregen wij geen contact met degene die onze zaak in handen had genomen. Het gehele dossier hebben wij naar ze opgestuurd maar dat wordt schijnbaar niet gelezen. Gevolg; -Correspondentie in het Nederlands i.p.v. in het Engels -Verkeerde bedragen vermeld -Correspondentie verstuurd naar een verkeerd adres -Correspondentie verstuurd naar een verkeerd mailadres Verschillende keren de fouten aangegeven, maar de communicatie is moeilijk. Er worden ook geen conceptbrieven verstuurd ter controle en als je te veel gaat bellen moet je het uurtarief gaan betalen!. Wij hebben het vertrouwen op 1 maart na 27 dagen in ze opgezegd en verzocht vanwege de wanprestatie de € 600,00 te retourneren, dan maken ze de fout om hun interne communicatie naar ons op te sturen, daarin staat het volgende; -Afschrijven is zonde -Geen credit, zeker niet met iemand die hiermee zit te dreigen -We laten ons niet chanteren -het is nooit goed en alles moet gratis verholpen worden Dus mensen denk goed, trap niet in de mooie sales praatjes van ze. Je kunt nergens terecht met je klacht dus neem een bedrijf wat lid is van de NVI

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf bestaat niet. Het is een brievenbusfirma van Invorderderingsbedrijf Den Haag. Alle zgn. positieve reviews bestaan dus ook niet. IVB Den Haag is een bedrijf met zeer slechte reviews. Ze gaan erover dat opdrachtgevers worden gedaagd voor de rechtbank in plaats van de debiteuren die ze aan dit bureau uit handen hebben gegeven. Lees op internet het echte verhaal.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf gebruikt de opdrachtgever als melkkoe. Mijn advies is om nooit gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf.

  5 / 10/ 5

  no cure no pay heeft goed gewerkt voor ons bedrijf, blij mee

  1 / 10/ 5

  Alle positieve reviews zijn fake. Kijk op Trustpilot, RADAR, KASSA, Google Maps. Dit is een zeer dubieus bedrijf

  5 / 10/ 5

  Service is top geweest voor mij. Al mijn geld gehad. BRAVO!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend geholpen door hun afdeling incasso. Kan niet anders zeggen, ze zitten er lekker bovenop.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende ervaring door gelijk aan te pakken en door te zetten met incasso.

  5 / 10/ 5

  Toppers zijn jullie. Dankzij jullie telefoontjes met mijn vervelende wanbetaler hebben wij nu eindelijk ons geld binnen. Mijn man en ik slapen weer rustig en zijn blij met jullie goede hulp.

  5 / 10/ 5

  Ook alles binnen gekregen.

  5 / 10/ 5

  ze hebben alles binnengehaald voor ons

  5 / 10/ 5

  Toen ik opbelde of mijn vordering al binnen was, was het al zo. Niet gedacht dat ze het zo goed konden doen. Zelf heb ik het wel 3 jaar geprobeerd. Ben blij. Groetjes Else

  5 / 10/ 5

  Formidabel geholpen. Zat eerst bij Intrum Justitia. Die haalden niks binnen. Blij dat ik nu hier zit.

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit heeft een gezicht!

  5 / 10/ 5

  Ridicuul hoe snel jullie hebben weten te incasseren! Thanks

  5 / 10/ 5

  Toppers!! Nooit gedacht dat we ons geld nog zouden vangen. Superhelden.

  5 / 10/ 5

  Prima bedienig gehad, geen poespas

  5 / 10/ 5

  Ook erg tevreden. Onze achterstallige huur is binnengekomen (zakenlijk).

  5 / 10/ 5

  Heb zelf wel goede ervaringen met dit incassobedrijf. Onze niet betalende huurders worden gedagvaard als ze niet betalen. Als mensen niet betalen moeten ze aangepakt worden!!

  1 / 10/ 5

  Zeer ontevreden! Van de aangeboden dossier hebben ze er slechts 2 kunnen incasseren. En ik heb al 3 jaar een abonnement! Daarbij reageren ze 9 Vd 10 x niet op mijn mails. Ik had mijn abonnement opgezegd, uiteindelijk kreeg ik vrolijk de factuur voor het verlengen van het abonnement. Zij geven aan de opzegging nooit ontvangen te hebben 😡 Daarbij heb ik eind vorig jaar gebeld om te vragen of alle dossiers inmiddels gesloten waren, volgens een mdw was dat het geval. Tot mijn verbazing ontving ik onlangs een factuur voor de incassokosten van een dossier wat niet door hen geïnt kon worden. Hoezo No cute, No pay? Nee, volgens het invorderingsbedrijf heb ik het dossier zelf gesloten, wat absoluut niet het geval is!! Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk dat de werknemers van dit bedrijf zonder buikpijn naar hun werk gaan. Wat een bout-bedrijf! Ongelofelijk dat deze praktijken ongestoord door kunnen gaan. Het is tijd dat hier ingegrepen wordt door een autoriteit. Ik ga er werk van maken iig! Ga nooit met het invorderingsbedrijf in zee!

  5 / 10/ 5

  Ook wij hebben een prettige ervaring met het Invorderingsbedrijf. Hebben een vordering in Frankrijk laten innen, dat ging probleemloos.

  1 / 10/ 5

  Doe geen zaken met deze mensen want ze helpen je niet. Zijn alleen achter je geld aan!

  5 / 10/ 5

  Zeer goed geholpen met iets waar ik al maanden mee bezig was. Ze hebben mij echt alle zorgen weggenomen. Zeker aan te raden!!!

  5 / 10/ 5

  Ik had een zeer lastige en delicate vordering te incasseren (ik had een lening verstrekt aan familie in de vorm van aandelen, was nogal lastig in geld uit te drukken). Alle aandelen netjes teruggekregen plus een vergoeding. Ik kan eindelijk weer van mijn pensioen genieten. Zeker aan te raden!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend bediend. Aardige mensen aan de telefoon die me alles hebben verteld en mijn onzekerheid hebben weggenomen.

  1 / 10/ 5

  Wat klopt is de naam: Invorderingsbedrijf. En als voormalig klant is het mijn ervaring dat het invorderen bij de klant voortvarend ter hand wordt genomen. Voorgesteld wordt dat met een abonnement geen extra kosten voor de klant ontstaan. Maar in de praktijk ontvang je voor alle (dure!) uurtjes vele facturen inclusief incasso procedure. En bij navraag krijg je geen antwoord. En o ja, het resultaat van de opdracht? Niets. Nooit geld gezien. Ze zijn dus wel in staat geld bij de klant te innen maar niet bij degene van wie de klant nog geld krijgt. Kortom: ver vandaan blijven.

  5 / 10/ 5

  Well done the job collecting my money fast

  5 / 10/ 5

  Ben goed geholpen met mij schoeld

  5 / 10/ 5

  Voor een klant van mij hebben ze een lastige vordering betaald weten te krijgen. Heb zelf een administratiekantoor. Deze klant heb ik hier aangemeld. Valt mij op dat ze ook direct aan het werk zijn gegaan. En dat ze ook erg voortvarend te werk gingen. Volgende klant verwijs ik weer door!

  5 / 10/ 5

  Hadden voor een patiënt van mij (die ik verzorg met de thuiszorg) uit de brand geholpen door het ter hand nemen van een oud vonnis. Wist helemaal niet dat een vonnis wel 20 jaar geldig blijft (zeiden ze). Waren blij verrast toen de eerste euro's onze kant op kwamen. Daarvan wordt nu de aanvullende zorg betaalt. Ze hebben de kosten laag gehouden en hadden zeer veel begrip voor de situatie van mijn patiënt. Ook nog een goede tip gekregen voor ons bedrijf.

  4 / 10/ 5

  Zeer tevreden met hun hulp!! Hebben voor mij een wanbetaler aangepakt die mijn gedroogde bruidsboeketten niet wilde betalen!!

  5 / 10/ 5

  Tegenwoordig moet je snel achter je geld aan. Dit bedrijf heb ik gebruikt tegen een ex zakenpartner die de gezamenlijke bankrekening had geplunderd en dan ook mijn geld was!! Hij is nu aangepakt, blij!!

  5 / 10/ 5

  Gebeld met hun klantenservice omdat ik niet in 1 keer kon betalen. Regeling getroffen om enkele maanden achter elkaar te mogen betalen en dat is nu bijna klaar moet nog 1 maand. Is natuurlijk niet hun fout dat ik niet kan betalen

  5 / 10/ 5

  Correct te woord gestaan door een vriendelijke medewerker. Had een nota van de makelaar niet tijdig voldaan. Gelukkig wilden ze wel een regeling treffen.

  3 / 10/ 5

  Duurde wat langet dan verwacht maar al mijn geld heb ik gehad.

  5 / 10/ 5

  Pico bello service gehad. Erik V.

  5 / 10/ 5

  Kanjers! Thanks voor al jullie hulp!!

  5 / 10/ 5

  Ook erg tevreden. Keep up the good work!

  4 / 10/ 5

  Tevreden met het geboekte resultaat. Had bij een webwinkel een wasmachine gekocht en die werd nooit geleverd. Ze hebben de webwinkel voor de rechter gedaagd en die heeft ze veroordeeld. Daarna heeft een deurwaarder (ook via hun) al mijn geld binnengehaald. Net goed!

  4 / 10/ 5

  Via mijn accountant werd ik doorverwezen naar het Invorderingsbedrijf. Ze hebben mijn vordering op een ex-aandeelhouder keurig afgewikkeld. Een professionele benadering en een geordende documentatie. Het grootste deel van de kosten hebben ze kunnen verhalen op deze wanbetaler. Ik heb mijn accountant bedankt voor de doorverwijzing.

  1 / 10/ 5

  Lees goed de kleine lettertjes, als u incasso niet verhaald kan worden op uw wanbetaler dan verhalen ze de kosten op u. Tip kijk bij intocash wel eerlijk en betrouwbaar

  4 / 10/ 5

  Prettig gesprek gehad met een medewerker van hun juridische afdeling over de mogelijkheid om de alimentatie op mijn ex te verhalen. Ze gaven groen licht en mijn ex heeft alles keurig afbetaalt (met een regeling). Niet gedacht dat hij nog ooit zou betalen!

  4 / 10/ 5

  prima service en dito tarieven ook voor particulieren. echt tevreden

  4 / 10/ 5

  heb me zaken vorige maand ingediend en zijn nu al betaald goed werk gedaan jongens ga zo door aub

  5 / 10/ 5

  Prima zaken mee gedaan. Aanrader voor kleine ondernemers.